NEWS

Post Top Ad

Blossom Themes

Jumat, 10 Agustus 2018

ELYQD good

ELYQD
DECENTRALIZED VAPING INDUSTRY MARKET




eLYQD, eLYQD şifreleme ve eToken kupon ürünleri için ödeme yapma yeteneği de dahil olmak üzere, e-ticaret alanında en gelişmiş teknolojileri kullanacak bir çevrimiçi mağaza oluşturma olanağı sağlayan bir pazar platformudur.


Amacımız, dünya çapındaki e-sıvı üreticilerini bağlamak ve işletmelere, minimum işlem ücretleri ve mali sınırlar, aracı veya bürokratik rutin sıkıcı olmaksızın küresel pazarda tek bir platform başlatmak için ihtiyaç duydukları araçları sağlamaktır. E-ticareti yeni bir seviyeye taşıyacak olan kendi ekonomik kripto ticaretimizi oluşturmak için üreticileri bir araya getireceğiz.

eLYQD, herkesin vaping ürünlerini satın alıp satabildiği ve platform tasarımının ve teknik özelliklerinin önemli avantajlarından yararlanabildiği tamamen desantralize edilmiş bir e-ticaret piyasasıdır: gizlilik, özgürlük ve düşük maliyetler.

ELYQD’nin temel özelliklerinden biri, platformun her iki işlem için de şeffaf, açık ve güvenli olmasını sağlayan, iş ve ticari maliyetleri azaltan ve süreci basitleştiren blockchain teknolojisinin kullanılmasıdır. satın alma süreci.

eLYQD, dünya çapında alıcılar ve satıcılar için oluşturulan bir platformdur. Kullanımı kolay bir çevrimiçi platformla, herhangi bir üretici, ürünlerini satmak için kendi vitrini oluşturabilirken, platformun çok çeşitli özelliklerini minimum maliyetle kullanabilir.





Servisimiz, doğrudan müşteri geribildirimi, muhasebe, satış analizi, reklam ve promosyon gibi araçların yanı sıra kullanışlı ve kullanıcı dostu bir arayüz de dahil olmak üzere bağımsız yükleniciler, küçük üreticiler, çok uluslu şirketler için mükemmel fırsatlar sunmaktadır.


ELYQD’nin gelir modeli, geleneksel e-ticaret platformlarından temel olarak farklıdır. Geleneksel e-ticaret platformları genellikle satış fiyatına bazen de komisyon ücretleri ile birlikte sabit bir ücret alırlar. Alıcılar ayrıca PayPal ya da diğer ödeme işleme çözümleri için de ücret ödemek zorunda kalabilir.

Vizyon

ELYQD pazarı, tüm ticari aracıların her türlü aracıyı serbest bırakarak ve bu etkileşimleri anında, şeffaf, güvenli ve karşılıklı olarak yararlı hale getirerek tüm ticari etkileşimlerin etkinliğini artıracaktır. Bu vizyon, hızlı blok zincirine dayalı merkezi olmayan bir ekosistemin oluşturulması ve kullanıcı etkileşimlerinin eşler arası temelinde örgütlenmesiyle sağlanacaktır. ELYQD ekosistemi, tüm dünyada kitlesel tüketiciler ve ürün üreticileri tarafından kullanılacaktır.

Böyle bir doğrudan tüketici pazarı (D2C), özgürlük, gizlilik ve maliyet açısından merkezi platformlara göre önemli avantajlara sahiptir. Asla durdurulamaz, asla bağlantıyı kesemez ve SEO bilgileri kaybolamaz. Kullanıcılar isterlerse özel kalırlar. eLYQD asla sansürlenemez ve kullanıcılar satın alma veya satma işlemlerinden korunamazlar.

BLOCKCHAIN
Dağıtılmış Blockchain, ürünün ayrıntılı özellikleri, fiyatlandırma yapısı, satışın ilgili koşulları ve satışa tarafların kabul edilen profilleri de dahil olmak üzere, her işlemin tam şeffaflığını ve doğrulanmasını sağlar. ELYQD ekosistemi, Ethereum platformunda konuşlandırılacaktır.


eşittir
ELYQD içindeki eşler arası etkileşim ilkesi, tüm katılımcıların doğrudan etkileşimde bulunmalarına izin verecektir. Bu, aracılarla ilişkili maliyetleri kaldırır. Bir ürünün veya hizmetin fiyatı, üreticiye bütünüyle aktarılacaktır. Bir ürünün nihai fiyatı sadece gerçek üretim maliyetlerini ve adil bir marjı içerecektir.


ELYQD UTILITY TOKEN
ELYQD ekosistemindeki ödemeler kripto-tokens-LYQD, ERC20 sistemlerinde yapılacaktır. Jetonun işlevi, kullanıcıları ekosistemin aktif kullanımı ve gelişmesine katkıda bulunmaları için ödüllendirir (ödüller çeşitli kripto-geri dönüşleri, sadakat, promosyonlar içerir).


TAHKİM
Alıcı ile satıcı arasındaki bir anlaşmazlık durumunda, tahkim servisi mevcuttur. Satıcıları bir hakem seçmeye teşvik ediyoruz, çünkü bu durum alıcı güveninin seviyesini ve alımların yapılma olasılığını artırıyor. İki taraf da bir işleme itiraz ederse, satıcı hakemi emanet fonuna ödeyecektir. Alıcılar için tahkim her zaman ücretsizdir.


REPUTASYON SİSTEMİ
Her bir satıcı ve alıcı, her işlem sırasında kendi davranışından türetilmiş bir itibara sahip olacaktır. Düşük veya negatif bir itibar puanı olan kullanıcılar, diğer kullanıcıları sahtekarlıktan ve zaman kaybından korumak için filtrelenebilir. Bu itibar sistemi tüccarları ve meşru müşterileri dürüst davranmaya ve sağlam bir itibar yaratmaya teşvik edecektir.


FIAT ÖDEMELERİ
Eter, tüm kripto paralar gibi, dolar ve avro gibi ulusal para birimleriyle karşılaştırıldığında, günlük olarak değer değiştiren, uçucu. eLYQD, eter gibi işlev gören, ancak 1: 1 oranında para birimine dönüştürülen entegre bir ödeme sistemi geliştirecektir. Son olarak, öğeler ulusal bir para biriminde faturalandırılabilir ve ne kadar harcayacağınızı veya ödeme yaptığınızı tam olarak bileceksiniz.
Ödemeler, merkezi ödeme platformlarının etkileşimi olmadan işlenir ve bu nedenle, tüm deneyimi kolay, düşük maliyetli ve şeffaf hale getirir.

Jeton bilgisi

Token = LYQD
Platform = Ethereum
Türü = ERC20
PreICO fiyatı 1 LYQD = 0.0024 USD
ICO 1’deki fiyat LYQD = 0.0024 USD

Yatırım Bilgisi

Min. yatırım = 0.1 ETH
Kabul etmek = ETH
ICO’da Dağıtılmış =% 60
Yumuşak kapak = 2.000.000 USD
Sert kapak = 15.000.000 USD

ICO döneminden sonra, tüm katılımcılara Ethereum ağı üzerinde bir ERC20 değiştirilebilir ELYQD jetonu verilecektir. ELYQD blockchain kendi jeton mekanizması ile başlatıldığında, ERC20 jetonu her zaman 1’den 1’e yeni bir jetonla değiştirilmek üzere kabul edilecektir.

Yol Haritası

Aşağıda, eLYQD projesinin yaklaşan kilometre taşlarından birkaçı listelenmiştir.

Q1 2018
Bir fikir doğar. Yalnızca vaping endüstrisi için merkezi olmayan bir pazar yeri
Tüketici pazarına doğrudan doğruya bazı ciddi değişiklikler getirmek

Q3 2018
Kalkınma için finansman
LYQD tokenleri satışı ile pazarın lansmanı

Q1 2019
Pazar testinin alfa versiyonunun geliştirilmesi
HTTPS ile yapılan tüm bağlantılar
Emanet & Tahkim akıllı sözleşmeler
Evrensel arama çubuğu
Blockchain önbelleğe alma sistemi
Ücretsiz, özel resim yükleme
Şifrelenmemiş sohbet sistemi
x2 Geth ve önbelleğe alma düğümleri


Q2 2019
Blockchain önbelleğe alma sistemi
Ücretsiz, özel resim yükleme
Şifrelenmemiş sohbet sistemi
Genel beta testi
20 dilde yerelleştirme
Hata raporlama sistemi
Status.im entegrasyonu
Web sürümü ve filtreleme sistemi
İçe aktarılabilir tema sistemi
Gönderim sağlayıcısı entegrasyonu

Q3 2019
Emanet uygulaması ve tahkim sağlayıcıları
İçe aktarılabilir tema sistemi
Adlandırma sistemi, Sigs & Nametags
Itibar sistemi
Gönderim sağlayıcısı entegrasyonu
Değişken ve güvenli düşük gaz maliyeti
Itibar sistemi
IOS ve Android için mobil uygulamalar
Ek gönderim sağlayıcı entegrasyonu
Mağaza sistemi
Toplu envanter yüklemesi

Q4 2019
Emanet ve tahkim için canlı masaüstü uygulaması
Canlı Status.im uygulaması
Canlı web sürümü
Entegre şifreli sohbet sistemi
Filtreleme sistemi
Değişken ve güvenli düşük gaz maliyeti
Komple Geth ve önbelleğe alma düğümü ağı
Mağaza sistemi
Toplu envanter yüklemesi
Ek diller
Fiat ödeme sistemi

ICO PRE-SALE BONUS PROGRAMI



TAKIM VE DANIŞMANLAR



Daha fazla bilgi:



author: ninjaS
bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048462
eth address: 0xcFf5a23401C484b0Db82e73F3fE5Be2275F19345

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Post Top Ad

Blossom Themes